ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ... για τον αέρα που αναπνέουμε!!! 04 Nov 2023

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας η κυκλοφορία και η οδήγηση κάθε οδικού οχήματος που εκπέμπει ουσίες ή βλαπτικά προϊόντα για την ανθρώπινη υγεία ή ρύπους για το περιβάλλον πέραν των επιτρεπόμενων ορίων της σχετικής νομοθεσίας, απαγορεύονται ρητά. 

 

Η κάρτα καυσαερίων αναφέρει τις εκπομπές δηλητηριωδών αερίων (εκπομπές μονοξειδίου του άνθρακα και άλλων υδρογονανθράκων) στα καυσαέρια του οχήματος. Δηλαδή αποτυπώνει πόσο καλή καύση κάνει ο κινητήρας του οχήματος και άρα ποιο είναι το αντίκτυπο στο περιβάλλον και τον αέρα που αναπνέουμε.

 

Τα μόνα χαρτιά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας, για την έκδοση ή την ανανέωση της, είναι η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Εάν έχει λήξει ή δεν την έχετε στην κατοχή σας, το πρόστιμο κυμαίνεται από 35€ έως και 200€, ανάλογα τους ρύπους που εκπέμπει το αυτοκίνητό σου.

Εκδίδεται κάθε έτος για επιβατικά οχήματα κάτω των 35 τόνων, κάθε 6 μήνες για οχήματα άνω των 3,5 τόνων και κάθε 6 μήνες για ασθενοφόρα και ταξί.

 

Υπηρεσία Παραλαβής / Παράδοσης

αυτοκινήτου από και προς το χώρο σας. Ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει για επιβεβαίωση και την μέρα/ώρα της παραλαβής και παράδοσης.

Κοινωνική Ευθύνη

Η συνεργασία, η πρωτοπορία, η αγάπη και η θέληση μπορούν να κινήσουν γη και ουρανό… και να ομορφύνουν πολλά πράγματα.

Η γνώμη σας, γίνεται γνώση μας!

Επιθυμούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας, σχετικά με την επίσκεψή σας.